Resultaat 1–60 van de 69 resultaten wordt getoond

Geboortekaart enveloppen

Mooie geboortekaart enveloppen kopen? Je hebt online de keuze uit een breed assortiment, uiteraard in de hoogste kwaliteit. Makkelijk met elkaar te vergelijken om een keuze uit te maken, of om op je gemak inspiratie op te doen.

Ontdek onze enveloppen voor geboortekaartjes, waarmee je ze op een heel leuke manier kunt versturen. Speciaal van Kraft-papier of in bijzonder parelmoer. En zoek je naar een bepaalde kleur of naar stralend wit? De enveloppen zijn er natuurlijk vierkant en in andere vormen, zodat je ook daar op een originele en creatieve manier gebruik van kunt maken.


Vierkant en andere vormen

Zoek je specifiek naar vierkante geboortekaartjes enveloppen? Ze passen goed bij de kaartjes in deze vorm, om daar op een mooie manier gebruik van te maken. Gaat het je om een klein envelopje of juist om een groter model om daar een indrukwekkende kaart in te versturen? Wij maken het je graag makkelijk met het uitgebreide assortiment dat er beschikbaar is. Gewoon online, zodat je er de deur niet voor uit hoeft. Uiteraard beschrijven we online welke materialen we gebruiken voor de enveloppen, bijvoorbeeld om dat netjes af te stemmen op het materiaal van de kaart die je wilt versturen.

Bestel de enveloppen met een vierkante vorm, net als rechthoekige modellen die er beschikbaar zijn. We laten graag zien hoe jij de kaarten kunt versturen, met een envelop die daar speciaal voor geschikt is. Met een leuke tekst om meteen te laten zien waar het voor is of juist helemaal in wit of van Kraft-papier zonder andere kleur en tekst. Houd het nog even geheim totdat de ontvanger de envelop opent of geef alvast een tipje van de sluier: jij hebt de volledige vrijheid.

Kaart met envelop bestellen

Wil je een kaart met envelop bestellen? Combineer de kleuren of zelfs het lettertype, net als andere mooie elementen waar je gebruik van kunt maken. Jij hebt de keuze uit een breed assortiment, bijvoorbeeld in de verschillende kleuren die je zoekt. Stem de kaart en de envelop netjes op elkaar af, zodat het geheel zo mooi mogelijk op de ontvanger over zal komen.

De geboortekaart enveloppen zijn op die manier een uitstekende keuze, waarmee je jouw bestelling compleet maakt. Door de kaartjes in de enveloppen te doen kun je die op een heel mooie manier versturen. Kondig bij je vrienden en familie aan dat jullie kleine geboren is, om hen uit te nodigen om bij jullie langs te komen. Er is op die manier haast niets leuker dan het versturen van de geboortekaartjes, uiteraard met een envelop die daar zo goed mogelijk bij past.

Blauwe en roze enveloppen

Benieuwd naar de verschillende kleuren en soorten die er beschikbaar zijn binnen de enveloppen voor geboortekaarten? Je kunt natuurlijk rekenen op de blauwe enveloppen voor geboortekaarten en de roze modellen. En ben je op zoek naar een meer subtiele of originele kleur? Je hebt aan de ene kant de keuze uit witte modellen, met aan de andere kant de parelmoer enveloppen. Maak het bijzonder op de manier die jij het mooist vindt, waarna wij er voor je mee aan de slag gaan.

Enveloppen voor geboortekaartjes kopen

Online de enveloppen voor geboortekaartjes kopen? Met ons uitgebreide assortiment maak je eenvoudig de mooiste keuze. Gemaakt van stevig materiaal of zelfs van Kraft-papier, waarmee jij kunt rekenen op niets minder dan het beste. Wij zorgen ervoor dat je een mooie envelop uit kunt zoeken bij de kaart, om jullie kleine op een geweldige manier mee te presenteren bij alle vrienden en familie.

Heb je vragen over onze geboortekaartjes enveloppen of onze andere producten? Bekijk onze veel gestelde vragen of neem contact met ons op. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar op nummer 085 06 56 254.