Resultaat 1–60 van de 192 resultaten wordt getoond

Geboortekaartjes dieren

Geboortekaartjes van dieren bestellen? Ontdek onze schattige dieren zoals leuke olifanten, giraffen en uiltjes. En zoek je naar een vos, een konijn of ben je benieuwd naar de rest van alle dieren die er beschikbaar zijn? Bekijk ze online, waarmee je veel inspiratie op kunt doen voor de kaartjes die jij wilt bestellen. Een mooie en schattige of juist een heel stoere keuze, om de geboorte van jullie kleine wonder bij iedereen bekend te maken.

Uiteraard kunnen jullie de geboortekaartjes met dieren online eenvoudig aanpassen. Er is ruimte voor de naam van jullie wondertje, net als voor een eigen tekst om familie en vrienden uit te nodigen om bij jullie langs te komen.

Tip: wil je graag weten wie er wanneer langskomt? Geef aan dat je graag even gebeld wordt, om daar geen onduidelijkheid over te laten bestaan. En het is heel gebruikelijk om aan te geven hoe laat jullie even rusten, zodat iedereen daar rekening mee kan houden.


Voor jongens en meisjes

De dieren geboortekaartjes zijn er voor jongens en voor meisjes, zowel in roze en blauw als in de andere kleuren van de regenboog. Ben je gek op het groen van de jungle of juist het geel en goud van de savanne? De kaarten met dieren zijn ontzettend schattig en leuk om te zien, natuurlijk in de verschillende vormen en formaten waar je naar op zoek bent. Gaan jullie voor een kleine vierkante kaart of juist een groter model met een rechthoekig ontwerp? We helpen je online inspiratie op te doen met alles dat er beschikbaar is, om daar op je gemak een keuze uit te maken. Kijk goed naar wat er beschikbaar is en zoek naar iets dat je normaal niet meteen zou bestellen, of zoek het juist binnen de kaartjes die je zelf mooi vindt als je die van anderen ontvangt.

Kaartje met dieren

Een kaartje met dieren gezocht en benieuwd naar de dieren die er beschikbaar zijn? We zetten er een aantal voor je op een rij:

  Geboortekaartje beer

  Stoer, warm en vriendelijk tegelijk. Is er een beter symbool om de geboorte van een kind uit te beelden dan een beer? Niet voor niets zijn ook knuffelberen een populair cadeau voor jonge kinderen. Wij bieden diverse geboortekaartjes met beren, zowel voor jongens als voor meisjes. Vertederend, grappig of juist uitgesproken. Je geeft er altijd iets van jezelf in mee. En geef toe: beertjes op geboortekaartjes staan altijd goed. Daarmee kun je niets verkeerd doen. Kies uit verschillende originele ontwerpen en kies het schattigste, stoerste of grappigste geboortekaartje met beer dat je kan vinden.

  Geboortekaartje giraf

  Een giraf met zijn kenmerkende lange nek treedt de wereld met nieuwsgierigheid tegemoet. Wat symboliseert nou mooier de geboorte van een baby? Daarom is een giraf op een geboortekaartje een populaire keuze. Deze grote vriendelijke reuzen hebben een hoge aaibaarheidsfactor en zijn in elke dierentuin een attractie. Vaak met andere dieren in één verblijf, want de giraf is boven alles vriendelijk en gemoedelijk. Dankzij de nodige creativiteit heeft elk geboortekaartje met giraf bovendien wel iets unieks. Iets waaraan de ontvanger jou en je partner gelijk herkent. ‘Typisch iets voor hen’, hoor je ze denken.

  Geboortekaartje hert

  Als je weleens een pasgeboren hertje onwennig op zijn pootjes hebt zien staan, terwijl zijn moeder het behoedzaam schoonlikt, dan weet je waarom geboortekaartje met hert een voor de hand liggende keuze is. Het hert staat voor zorgzaamheid en kwetsbaarheid en de prachtige relatie tussen moeder en kind. Daarop spelen tal van ontwerpers op originele wijze in met de leukste, creatiefste en grappigste geboortekaartjes met hertjes. Zo kies je niet alleen voor het hert, maar vooral voor een geboortekaartje dat past bij jou en je partner. Een leuke, originele en vertederende manier om een van de leukste boodschappen te delen die je maar kunt delen.

  Geboortekaartje hond

  Voor een origineel dier op je geboortekaartje hoef je vaak niet ver te zoeken. Want voor onze trouwste viervoeter hoef je niet het bos in of naar de dierentuin. Onze grootste dierenvriend is al vlakbij. Niets symboliseert zo goed liefde en trouw als een hond en dat maakt een hond op een geboortekaartje tot een logische keuze. Net als je pasgeboren kind hoort een hond bij het gezin. Liefde en trouw is wat je je kindje geeft en dat straal je uit door op je geboortekaartje een hond af te beelden. Stoer en waakzaam of lief slapend zoals je kindje. Kies het geboortekaartje met hond dat het beste bij je past, want in deze populaire categorie is nog volop keuze.

  Geboortekaartje kat

  Eigenzinnig, nieuwsgierig maar op zijn tijd heel aanhankelijk en vooral heel erg aaibaar. Dat aaibare maakt dat veel mensen kiezen voor een kat op hun geboortekaartje. Is er een rustgevender gevoel dan de kat die zich zacht spinnend op je schoot oprolt en daar uren blijft liggen? Dat gevoel wordt alleen overtroffen door het vasthouden van je kleintje. Kies voor een geboortekaartje dat bij je past en heb je grote liefde voor katten en poezen, kies dan gerust voor een schattige poes op je geboortekaartje. Of kies juist voor een ontwerp geboortekaartje met kat waarop de kat de wereld verbaasd en nieuwsgierig tegemoet treedt. Dat is immers wat je kleintje ook doet.

  Geboortekaartje koala

  Weet je wat een koala op een geboortekaartje nou zo mooi maakt? Het schattige koalabeertje klampt zich vast aan de tak of stam, waarvan hij afhankelijk is. Natuurlijk doet je dat denken aan je baby, die nu nog zo klein is en zich aan je vastklampt. En daar houdt de vergelijking niet op, want net als je kleintje is een koala toch zó schattig.

  Geboortekaartje konijn

  Lief, schattig en om te knuffelen zo zacht. Je twijfelt nu of deze beschrijving hoort bij een konijn je pasgeboren kindje. Dat is precies de reden dat een konijn op een geboortekaartje zo toepasselijk is. Wil je een schattig of vriendelijk geboortekaartje? Dan is een geboortekaartje met konijntje altijd de perfecte keuze. Al is het ene geboortekaartje niet het andere. Want ook binnen de categorie geboortekaartje met konijn valt volop te kiezen. Kies voor een wakker konijntje dat lief en vriendelijk de wereld in kijkt, of juist eentje die net zijn ogen opent. Zeer toepasselijk natuurlijk.

  Geboortekaartje leeuw

  Als je een kindje hebt gekregen mag de hele wereld dat weten. Dat zou je de wereld wel in kunnen brullen. Gelukkig kun je dat ook overlaten aan de specialist in brullen bij uitstek: de leeuw. Zet een leeuw op je geboortekaartje en je kondigt op prachtige wijze de geboorte aan. Een leeuw op een geboortekaartje is vooral een stoere aankondiging. Eentje waarmee je aangeeft dat de geboorte van jouw kleintje niet ongemerkt voorbij mag gaan. Al bepaal je met de keuze voor een geboortekaartje met leeuw natuurlijk zelf waar je de accenten legt. Niet al onze geboortekaartjes met leeuw zijn stoer, sommige zijn ook verrassend lief en schattig.

  Geboortekaartje olifant

  Het dier dat nooit ongemerkt passeert is de olifant. Als de geboorte van jouw kleine ook niet ongemerkt voorbij mag gaan, dan laat je die aankondiging over aan deze vriendelijke reus. Want de olifant mag dan vooral bekend zijn om zijn formaat, het is vooral een bijzonder vriendelijk, sociaal en trouw dier. Eentje die gehecht is aan zijn familie. Met een geboortekaartje met een olifant straal je dit fantastisch uit. Olifanten laten ook goed hun emotie blijken. Kies op je geboortekaartje voor een olifant die vrolijk het goede nieuws trompettert dat de ‘kudde’ weer iets groter geworden is. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een geboortekaartje met olifant dat de accenten weer net iets anders legt. Bijvoorbeeld een lief olifantje op je geboortekaartje die veel hartjes aan de ontvanger geeft.

  Geboortekaartje panda

  Met een geboortekaartje met een panda daarop kan je altijd aankomen. Waarom? Vanwege zijn unieke tekening is de panda een van de vriendelijkste verschijningen in het dierenrijk. Ook een van de meest fotogenieke, dus panda’s op geboortekaartjes zijn een veelvoorkomende verschijning. Kies je bewust voor een geboortekaartje met panda omdat je het aankondigen van je kleine graag aan deze vriendelijke verschijning overlaat? Maak dan een keuze uit ons aanbod geboortekaartjes met panda’s. Er is eigenlijk geen pose waarop dit in China levende dier niet goed tot zijn recht komt. Een panda is ook een dier dat het rustig aandoet. Het grootste deel van de dag is hij lekker aan het eten of schuilt hij in een knus holletje.

  Geboortekaartje pinguïn

  Mag het best een beetje apart op jouw geboortekaartje? Zet dan een pinguïn op je geboortekaartje. Niet alleen is het dier grappig en vriendelijk, maar pinguïns zijn vooral hele goede en zorgzame ouders. Misschien wel de meest zorgzame ouders van het dierenrijk. Vaak past een van de ouders op het ei, terwijl de ander op zoek gaat naar eten. Daar gaan bij sommige soorten wel weken overheen. Grote kans dat jullie de ouderschapstaken niet zo extreem verdelen, maar jullie hebben natuurlijk evenveel liefde en toewijding voor de kleine als pinguïnouders. Pinguïns op een geboortekaartje zijn daarmee een toepasselijke verschijning. Op een geboortekaartje pinguïns met hun jong afbeelden is dé perfecte weergave van een nieuw, uitgebreid gezin.

  Geboortekaartje tijger

  Deze sluwe rover regeert over de jungle maar is eigenlijk gewoon een grote kat met een vergelijkbare aaibaarheidsfactor. Tenminste, de tijgers op geboortekaartjes hier zijn stuk voor stuk lief en vriendelijk en zouden het niet durven om hun tanden in je te zetten. Integendeel, je zou ze wel willen knuffelen. Dat is ook de reactie die deze tijgers oproepen bij iedereen die het geboortekaartje met tijger ontvangt, waarmee jij het blijde nieuws aankondigt. En daar doe je het natuurlijk voor. Kies uit onze geboortekaartjes met tijgers degene die het beste bij jou en je pasgeboren kindje past. Want een geboortekaartje geef je het liefst ook iets van jezelf mee.

  Geboortekaartje uil

  Door wie anders laat je de geboorte van je kind aankondigen dan door de meest wijze boodschapper van het dierenrijk? Een uil op een geboortekaartje beeldt uit dat je die boodschap alleen aan de meest wijze, vriendelijke en zorgvuldige boodschapper toevertrouwt. Daarnaast is het natuurlijk ook een prachtig gezicht; een geboortekaartje met uil. Daarom is een uil op een geboortekaart bijzonder populair. Verschillende ontwerpers hebben daarom al hun creativiteit losgelaten op tal van ontwerpen geboortekaartjes met uil. De een legt net wat andere accenten dan de ander, waardoor jij er de meest originele en toepasselijke uit kiest.

  Geboortekaartje vlinder

  De aankondiging van een van de mooiste gebeurtenissen uit je leven kun je met een gerust hart overlaten aan een van de mooiste dieren uit het dierenrijk. Een vlinder op een geboortekaartje schittert daar in al zijn pracht. Stralend zoals de trotste ouders van de kleine die net de wereld voor het eerst betreedt. Dat is het idee achter tal van geboortekaartjes met vlinders die je op deze pagina vindt. Verschillende ontwerpers hebben de mooiste en vriendelijkste vlinders aan het papier toevertrouwd in de vorm van leuke en originele geboortekaartjes die je met een glimlach verstuurt naar familie en vrienden om te laten weten dat jullie adres voortaan tenminste één bewoner extra heeft.

  Geboortekaartje vogel

  Diverse soorten vogels prijken op geboortekaartjes. Natuurlijk is de ooievaar op een geboortekaartje een klassieker, maar ook wie kiest voor wat minder klassiek heeft hier voldoende keuze. Bijvoorbeeld een vrolijk paar realistisch weergegeven vogels, onverstoorbaar op hun tak. Vogels op een geboortekaartje leveren vooral een rustig beeld op. Passend bij zorgzaamheid en de rust die je nu heel even neemt, na de geboorte van je kindje. Heel even, want met de geboorte van je kind staat juist een spannende maar drukke periode voor de deur. Ook voor de vogels op een geboortekaart duurt de rust nooit lang. Elke natuurfotograaf weet dat je lang op je kans moet wachten en altijd maar even hebt om het perfecte plaatje van een vogel te schieten.

  Geboortekaartje vos

  Hou je van bos en natuur? Dan is een vos op een geboortekaartje heel toepasselijk. Dat levert vaak een prachtig beeld op en de vos is ook een prima brenger van het blijde nieuws dat je wil vertellen. Een vos is wijs en sluw, maar ook actief en een goede ouder. Moedervos past goed op haar jongen en leert hen geleidelijk op eigen voeten te staan. Dat is wat jij ook van plan bent. Kies daarom een ontwerp geboortekaartje met vos en geef je familie en vrienden een stukje van je passie voor een van de bijzonderste bewoners van het bos met de aankondiging van de geboorte.

  Geboortekaartje walvis

  Misschien is een walvis niet het eerste dier waar je aan denkt bij een geboortekaartje. Maar goede ontwerpers maar met een walvis de leukste geboortekaartjes. Walvissen behoren namelijk tot de goedaardigste dieren uit het dierenrijk. Hun omvang schrikt misschien af, maar ze doen nog geen vlieg kwaad. Ook zijn het goede ouders. Hier vind je de leukste en origineelste geboortekaartjes met walvissen. Stel je voor dat de vriendelijke walvis je familie en bekenden toewuift dat de gezinsuitbreiding daar is en er een nieuwe naam wordt toegevoegd aan jullie adresbordje. Deze leuke en vriendelijke verschijning vertelt in hartjes alle details over jullie prachtige aanwinst.

  Geboortekaartje zebra

  Een paard, maar dan net even anders. Als je het leuk vindt om het net even anders te doen, dan is een geboortekaartje met zebra een leuk idee. Want een zebra vriendelijk, aaibaar maar toch ook een tikkeltje exotisch. Want die strepen zijn toch heel bijzonder? Ontwerpers zijn dol op die strepen en leven zich uit op geboortekaartjes met zebra’s. Dat levert een fraai lijnenspel op, waartussen jij het vriendelijke gezicht ontwaart van deze bewoner van de Afrikaanse savanne. Zebra’s zijn ook opgewonden standjes. Bij nieuws of gevaar laten ze luidt van zich horen. De blije boodschap dat er een kindje is geboren wil jij natuurlijk ook luid en duidelijk laten horen.

  Geboortekaartje lama

  Zoek je een geboortekaartje waar niemand zijn ogen vanaf kan houden? Kies dan voor een lama op een geboortekaartje. Want een geboortekaartje met lama is een garantie voor minimaal een glimlach. En niet alleen omdat de ontvangers van je kaartje jou het geluk van de pasgeborene zo erg gunnen. Lama’s zijn dieren waar je je ogen niet van af kunt wenden. Een beetje maf, de proporties kloppen niet en ze kunnen ze zo indringend aankijken. Dat geldt evengoed voor al onze geboortekaartjes met lama’s. Stuk voor stuk ontworpen om de aandacht op zich te vestigen, maar vooral op een gebeurtenis die je natuurlijk niet ongemerkt voorbij wil laten gaan.

  Geboortekaartje haai

  Een haai op een geboortekaartje is bovenal origineel. Want wie denkt daar nou als eerste aan? Jij dus. Of misschien niet, maar als het idee van een haai op een geboortekaartje eenmaal tussen je oren zit, laat het je niet meer los. Vooral omdat de haaien op onze geboortekaartjes niet bijten maar vooral heel aandoenlijk zijn. En dat is jouw baby natuurlijk ook. Daarbij kies je het ontwerp van een geboortekaartje natuurlijk niet alleen op de afbeelding aan de voorkant. Ook de binnenzijde van onzer geboortekaartjes met haai zijn leuk en origineel vormgegeven, dus die laat je graag bij vrienden en familie door de brievenbus glijden.

  Geboortekaartje draak

  Bij de geboorte van je kind overheerst trots. Wat een prachtige baby is het geworden en wat een mooie toekomst gaan jullie samen tegemoet! Trots, kracht en vernieuwing draagt een draak op een geboortekaartje bij uitstek uit. De draak kondigt verandering aan en speelt een centrale rol in diverse oosterse mythen en verhalen. Een boodschapper die niet te negeren is en dat is precies het soort boodschapper die de geboorte van je kind mag aankondigen. Kies daarom voor een stoere draak op je geboortekaart, die niet alleen vanwege de draak zo fraai is. Want aan alle aspecten van een geboortekaartje met draak is goed nagedacht. Je bezorgt vrienden en familie oprecht iets moois.

  Geboortekaartje dinosaurus

  Echte dinosaurussen mogen dan zijn uitgestorven, maar op geboortekaartjes zijn dinosaurussen nog mateloos populair. Juist kinderen zijn dol op hun dino’s. Dus wat is er toepasselijker dan de geboorte van jouw kleine aan te kondigen op een geboortekaartje met dino? Dinosaurussen op een geboortekaartje kunnen tal van vormen aannemen. Meestal betreft het grote, vriendelijke reuzen, maar zelfs een Tyrannosaurus Rex oogt op een geboortekaartje als een lieve dinosaurus. Want van een groot en gevaarlijk dier een prachtig geboortekaartje maken, is iets dat je gerust kunt overlaten aan de vele creatieve ontwerpers die verantwoordelijk zijn voor de geboortekaartjes met dinosaurussen op deze pagina.

  Geboortekaartje boerderijdieren

  Al vanaf jonge leeftijd knuffelen kinderen graag met dieren. De kinderboerderij is een favoriet uitje van vele kinderen. Kies daarom voor een geboortekaartje met boerderijdieren. Want ook voor volwassenen blijken boerderijdieren behoorlijk aaibaar. Dat geldt zeker voor de ontwerpen op deze pagina. Zo vind je hier geboortekaartjes met vriendelijke koeien, vrolijke varkens en met de schattigste konijntjes. Kortom: met boerderijdieren op een geboortekaartje neem je alvast een voorschot op de ongetwijfeld vele leuke bezoekjes die jij straks met je kleine brengt aan de kinderboerderij. En los daarvan zijn al die boerderijdieren op een geboortekaartje stuk voor stuk ook heel leuk en vriendelijk. Dus daarvan gun je al je vrienden en familie natuurlijk ook een beetje.

  Geboortekaartje safaridieren

  Op safari zie je de leukste dieren. Zo leuk dat we er speciaal voor naar de dierentuin gaan, of zelfs op vakantie. Leeuwen, olifanten, zebra’s, giraffes en neushoorns kun je natuurlijk ook op een geboortekaartje zetten. Daarvoor vind je op deze pagina tal van leuke voorbeelden en ideeën. Want het ideale geboortekaartje met safaridieren is voor iedereen anders. Net zoals mensen op een echte safari vaak ook uitkijken naar verschillende dieren. Uiteindelijk vallen de meeste mensen die een geboortekaartje met een safaridier zoeken toch vooral voor het totale ontwerp. De vriendelijke wijze waarop een dier je toelacht, de onschuldige of vriendelijke uitstraling van het safaridier. Bekijk dus het volledige aanbod en kies het safaridier op een geboortekaartje dat het beste bij jou past.

  Geboortekaartje bosdieren

  De leukste bosdieren op geboortekaartjes vind je hier. Vosjes, konijnen en herten; wat je buiten in het bos tegenkomt kun je ook zomaar op je deurmat tegenkomen. Tenminste, dat geldt voor jouw familie en vrienden als je ze het goede nieuws vertelt via een geboortekaartje met bosdieren. Bosdieren uit het Nederlandse bos zijn stuk voor stuk vriendelijke verschijningen. Al kun je ze eigenlijk nooit echt aanraken. Dat hoeft bij de bosdieren op geboortekaartjes van ons ook helemaal niet, wat hun lieve en schattige uitstraling biedt vertedering genoeg. Precies de vertedering die je wil overbrengen als je de geboorte van je kind aankondigt.

Dit zijn de verschillende populaire dieren, waar je natuurlijk geboortekaartjes van kunt bestellen. En zoek je specifiek naar een ander dier, bijvoorbeeld omdat je daar zelf gek op bent of omdat je kleine dat heel leuk zou vinden? Je kunt denken aan een beer en aan andere kleine schattige of juist heel stoere dieren. Ideaal voor jongens en voor meisjes, zodat je een mooie kaart kunt bestellen om vrienden en familie uit te nodigen om langs te komen.

Stoere en schattige dieren

Je hebt de keuze uit zowel schattige als stoere dieren voor de geboortekaartjes. Ga je voor heel stoer om jouw kleine te presenteren of heb je meer met een schattig klein diertje? Je kunt daarop een eigen tekst aanbrengen om het geheel helemaal jouw stijl mee te geven, waardoor jullie natuurlijk zelf de touwtjes in handen hebben.

De verschillende dieren zijn er als een heel stoere en leuke kaart of juist in een meer schattige en lieve vorm. Ga je voor een grote en sterke olifant of juist een klein beertje? Wij helpen je online inspiratie op te doen met welke dieren er allemaal beschikbaar zijn. Heel makkelijk om een keuze uit te maken en te ontwerpen op de manier die jullie graag willen.

Tip: benieuwd naar hoe het geboortekaartje met de dieren er in het echt uit komt te zien? Dankzij een proefdruk kun je dat vooraf al goed zien. Na jullie akkoord drukken we ook de rest en heb je die zo snel mogelijk in huis.

Creatieve geboortekaartjes met dieren

Op zoek naar creatieve geboortekaartjes met dieren? Doe online inspiratie op met onze olifanten en giraffen, net als met de uilen, vossen en bijvoorbeeld de konijnen of de beren. Het zijn dieren waar we allemaal van houden, waardoor het een uitstekend idee is om die te gebruiken voor de kaartjes die je wilt versturen. Makkelijk te personaliseren en vervolgens snel beschikbaar, omdat we er meteen voor je mee aan de slag gaan. De leukste manier om jullie kleine wondertje aan iedereen te presenteren.

Heb je vragen over geboortekaartjes met dieren of onze andere producten? Bekijk onze veel gestelde vragen of neem contact met ons op. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar op nummer 085 06 56 254.