Resultaat 1–52 van de 94 resultaten wordt getoond

Geboortekaartjes dieren

Geboortekaartjes van dieren bestellen? Ontdek onze schattige dieren zoals leuke olifanten, giraffen en uiltjes. En zoek je naar een vos, een konijn of ben je benieuwd naar de rest van alle dieren die er beschikbaar zijn? Bekijk ze online, waarmee je veel inspiratie op kunt doen voor de kaartjes die jij wilt bestellen. Een mooie en schattige of juist een heel stoere keuze, om de geboorte van jullie kleine wonder bij iedereen bekend te maken.

Uiteraard kunnen jullie de geboortekaartjes met dieren online eenvoudig aanpassen. Er is ruimte voor de naam van jullie wondertje, net als voor een eigen tekst om familie en vrienden uit te nodigen om bij jullie langs te komen.

Tip: wil je graag weten wie er wanneer langskomt? Geef aan dat je graag even gebeld wordt, om daar geen onduidelijkheid over te laten bestaan. En het is heel gebruikelijk om aan te geven hoe laat jullie even rusten, zodat iedereen daar rekening mee kan houden.


Voor jongens en meisjes

De dieren geboortekaartjes zijn er voor jongens en voor meisjes, zowel in roze en blauw als in de andere kleuren van de regenboog. Ben je gek op het groen van de jungle of juist het geel en goud van de savanne? De kaarten met dieren zijn ontzettend schattig en leuk om te zien, natuurlijk in de verschillende vormen en formaten waar je naar op zoek bent. Gaan jullie voor een kleine vierkante kaart of juist een groter model met een rechthoekig ontwerp? We helpen je online inspiratie op te doen met alles dat er beschikbaar is, om daar op je gemak een keuze uit te maken. Kijk goed naar wat er beschikbaar is en zoek naar iets dat je normaal niet meteen zou bestellen, of zoek het juist binnen de kaartjes die je zelf mooi vindt als je die van anderen ontvangt.

Kaartje met dieren

Een kaartje met dieren gezocht en benieuwd naar de dieren die er beschikbaar zijn? We zetten er een aantal voor je op een rij:
  • Kaarten met olifanten
  • Kaarten met giraffen
  • Kaarten met uilen
  • Kaarten met vossen
  • Kaarten met konijnen

Dit zijn de verschillende populaire dieren, waar je natuurlijk geboortekaartjes van kunt bestellen. En zoek je specifiek naar een ander dier, bijvoorbeeld omdat je daar zelf gek op bent of omdat je kleine dat heel leuk zou vinden? Je kunt denken aan een beer en aan andere kleine schattige of juist heel stoere dieren. Ideaal voor jongens en voor meisjes, zodat je een mooie kaart kunt bestellen om vrienden en familie uit te nodigen om langs te komen.

Stoere en schattige dieren

Je hebt de keuze uit zowel schattige als stoere dieren voor de geboortekaartjes. Ga je voor heel stoer om jouw kleine te presenteren of heb je meer met een schattig klein diertje? Je kunt daarop een eigen tekst aanbrengen om het geheel helemaal jouw stijl mee te geven, waardoor jullie natuurlijk zelf de touwtjes in handen hebben.

De verschillende dieren zijn er als een heel stoere en leuke kaart of juist in een meer schattige en lieve vorm. Ga je voor een grote en sterke olifant of juist een klein beertje? Wij helpen je online inspiratie op te doen met welke dieren er allemaal beschikbaar zijn. Heel makkelijk om een keuze uit te maken en te ontwerpen op de manier die jullie graag willen.

Tip: benieuwd naar hoe het geboortekaartje met de dieren er in het echt uit komt te zien? Dankzij een proefdruk kun je dat vooraf al goed zien. Na jullie akkoord drukken we ook de rest en heb je die zo snel mogelijk in huis.

Creatieve geboortekaartjes met dieren

Op zoek naar creatieve geboortekaartjes met dieren? Doe online inspiratie op met onze olifanten en giraffen, net als met de uilen, vossen en bijvoorbeeld de konijnen of de beren. Het zijn dieren waar we allemaal van houden, waardoor het een uitstekend idee is om die te gebruiken voor de kaartjes die je wilt versturen. Makkelijk te personaliseren en vervolgens snel beschikbaar, omdat we er meteen voor je mee aan de slag gaan. De leukste manier om jullie kleine wondertje aan iedereen te presenteren.

Heb je vragen over geboortekaartjes met dieren of onze andere producten? Bekijk onze veel gestelde vragen of neem contact met ons op. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar op nummer 085 06 56 254.

Vragen? Whatsapp met ons