Resultaat 1–60 van de 400 resultaten wordt getoond

Geboortekaartjes voor een jongen

Geboortekaartjes voor een jongen ontdekken? Bekijk online de ontwerpen volgens de laatste trends. Heel stoer of juist heel schattig, met natuurlijk de mogelijkheid om het kaartje heel persoonlijk te maken. Met ruimte voor de naam van jullie kleine jongen, net als voor een leuke eigen tekst. De beste manier om familie en vrienden te laten weten dat jullie er een kleintje bij hebben gekregen, en om ze uit te nodigen om langs te komen om te komen kijken.

Zoek je een geboortekaartje voor je zoon en vind je het belangrijk om er iets bijzonders van te maken? We garanderen steengoede kwaliteit, voor alle ontwerpen waar je online de keuze uit hebt. Doe daarmee op je gemak inspiratie op en pas het kaartje aan op de manier die jullie mooi vinden. Wij gaan er vervolgens vlot mee aan de slag, zodat je de kaartjes snel in huis hebt en die kunt versturen aan iedereen die je het graag wilt laten weten.

Tip: twijfel je over het ontwerp of wil je het jongens geboortekaartje gewoon eerst een keer zelf in handen houden? Dat kan! Maak gebruik van onze gratis proefdruk, zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt.


Speciaal voor jongens

De geboortekaartjes zijn er speciaal voor jongens, zodat je zeker weet dat je daar een mooie keuze mee maakt. Dat kan in allerlei verschillende stijlen, zoals:
  • Hip en trendy Benieuwd naar de laatste trends op het gebied van geboortekaartjes voor jongens? Wij laten je zien wat er hip en trendy is, zodat je daar eenvoudig een keuze uit kunt maken. Bekijk de populaire kaartjes voor dit moment, die jullie natuurlijk kunnen personaliseren om er een prachtig kaartje van te maken.
  • Klassiek Zijn jullie meer van de klassieke stijl? Geen probleem, er zijn ook voldoende klassieke kaartjes beschikbaar. Bijvoorbeeld met gouden elementen of op basis van strakke vormen, die bijdragen aan de elegantie van de kaart die jullie kunnen versturen.
  • Extra lief Houd je van extra lieve kaartjes, die perfect passen bij jullie kleine wondertje? Ontdek de lieve ontwerpen voor de geboortekaartjes, met natuurlijk een paar leuke tips om daar een schattige tekst op te zetten.
  • Stoer Zoek je het juist een stuk stoerder, bijvoorbeeld aan de hand van de kleuren of door het ontwerp? Ook dan heb je de keuze uit een groot aantal mooie kaartjes. Speciaal voor jongens, om zijn geboorte te vertellen aan vrienden en familie.
  • Origineel en bijzonder Gaat het je om een originele en bijzondere kaart, zoals je die bij anderen eigenlijk nooit ziet? Wij helpen jullie inspiratie op te doen, inclusief de mogelijkheid om de kaart helemaal naar wens samen te stellen. Een enorm persoonlijke kaart, om de liefde op een mooie manier over te brengen.

Kaartje voor jullie zoon

Bestel een kaartje voor jullie zoon, om zijn geboorte op een persoonlijke manier over te brengen naar familie en vrienden. Nodig ze uit om gezellig langs te komen en geef bijvoorbeeld aan dat jullie het fijn vinden om vooraf even gebeld te worden. Het kan allemaal op het geboortekaartje voor jullie zoon, omdat we daarop voldoende ruimte bieden om die helemaal persoonlijk te maken. De mooiste manier om een kaart samen te stellen, uiteraard op de meest eenvoudige manier.

Stoere kaartjes

Zoek je naar specifieke stoere kaartjes voor jongens, zodat je hun geboorte op een leuke manier aan kunt kondigen? Heel leuk om te versturen en minstens zo bijzonder om heel lang te bewaren. Bijvoorbeeld om er over een aantal jaren samen met jullie kleine naar te kijken. Kies een leuke kaart uit en bestel eventueel een proefdruk, dan laten we zien hoe de kaart eruit komt te zien.

Creatieve geboortekaartjes voor een jongen

Dankzij alle creatieve geboortekaartjes voor een jongen kun je daar online inspiratie mee opdoen en de keuze maken uit een groot aantal ontwerpen. De kaartjes hebben we bovendien netjes voor je op voorraad, waardoor je jouw bestelling van voor 12:00u standaard de volgende werkdag al in huis hebt. Je profiteert bij ons van gratis verzending naar adressen in heel Nederland, altijd met de steengoede kwaliteit die je van ons mag verwachten.

Heb je vragen over geboortekaartjes voor een jongen of onze andere producten? Bekijk onze veel gestelde vragen of neem contact met ons op. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar op nummer 085 06 56 254.