Resultaat 1–60 van de 719 resultaten wordt getoond

Geboortekaartjes

Geboortekaartjes gezocht om zelf te ontwerpen of om inspiratie mee op te doen? Bekijk de baby kaartjes die je kunt bestellen, zowel voor jullie eerste als voor een broertje of een zusje. Dankzij de hippe ontwerpen en kaartjes ontdekken jullie eenvoudig welke persoonlijke mogelijkheden er beschikbaar zijn, om de geboorte van jullie kleine wondertje op een heel leuke manier aan te kondigen.

Ontdek de verschillende hippe designs, bijvoorbeeld met de kleuren die het op dit moment goed doen. In de traditionele vierkante vorm, of juist rechthoekig en in een opvallend formaat. Soms met de mogelijkheid om er een foto van jullie kleine op te plaatsen of juist met de meer klassieke en strakke vormen. Uiteraard kun je de geboortekaartjes met envelop bestellen, waarmee we het je graag makkelijk maken om die aan alle familie en vrienden te versturen.

Tip: zelf een geboortekaartje ontwerpen en er zeker van zijn dat je daarmee een goede keuze maakt? Dankzij de proefdruk kun je dat gewoon zelf testen.


Hippe designs en kaartjes

De verschillende hippe designs voor de kaartjes maken het heel leuk om daarmee online inspiratie op te doen. Dat kan bijvoorbeeld binnen de volgende stijlen:
  • Bloemen De baby kaartjes met bloemen zijn altijd een goede keuze, al was het maar omdat je daar zelf zo van houdt. Gek op bloemen en planten en weet je zeker dat jullie kleine daar ook van gaat houden? Dan zijn de ontwerpen met bloemen een uitstekende keuze, binnen het botanische assortiment dat er voor de geboortekaartjes beschikbaar is.
  • Dieren Niet per se op zoek naar de hippe designs en kaartjes, maar vooral op zoek naar de leuke dieren die het al jaren goed doen? Bekijk dan onze konijntjes en bijvoorbeeld de olifanten en giraffen. Dieren waar kleintjes van houden en waar je waarschijnlijk ook zelf nog gek op bent. Zowel voor jongens als voor meisjes, zodat je de keuze hebt uit allerlei leuke kaartjes voor baby’s.
  • Stijlvol Mag het allemaal wel wat stijlvoller, bijvoorbeeld met een elegant ontwerp dat op een minimalistische manier in elkaar zit? Less = more, ook als het gaat om een stijlvol baby kaartje. Met ruimte voor de naam van jullie zoon of dochter, net als voor een korte persoonlijke tekst om vrienden en familie uit te nodigen om langs te komen.
  • Klassiek Kies de klassieke geboortekaartjes met het goud en met de elegante vormen en lijnen. Strakker vormgegeven of juist met decoratieve details, zodat jullie zelfs binnen deze categorie nog meerdere kanten op kunnen.
  • Stoer en lief Van heel stoer tot heel lief: de baby kaartjes zijn er zowel speciaal voor jongens als voor meisjes. Ontdek online ons brede assortiment, zodat je daar een goede keuze uit kunt maken.

Baby kaartjes: uitgebreid assortiment

Benieuwd naar ons assortiment met de hippe designs en de mooie baby kaartjes die je kunt bestellen? Dat kan voor jullie eerste kleine, net als in een aantal andere gevallen. Gaat het om een geboortekaartje voor een broertje of een zusje, voor een tweeling of een meerling? Er zijn zelfs speciale geboortekaartjes voor adoptie beschikbaar, zodat jullie altijd een geschikte kaart vinden. Het is de meest persoonlijke manier om de geboorte over te brengen en aan te kondigen, om daar vrienden en familie voor uit te nodigen. Tip: geef op de kaart aan wanneer jullie even rusten en dat jullie graag gebeld worden om een afspraak te maken. Op die manier houden jullie goed in de gaten wie er wanneer langs wil komen, om het niet te druk te maken.

Creatieve geboortekaartjes

Op zoek naar creatieve geboortekaartjes of leuke hippe designs? Wij helpen je online inspiratie op te doen met wat er allemaal beschikbaar is. De makkelijkste manier om een leuk ontwerp uit te zoeken, dat je natuurlijk zelf naar je hand kunt zetten. En bestel je voor 12:00u? Dan heb je de geboortekaartjes standaard de volgende werkdag al in huis. Met gratis verzending door heel Nederland, waardoor je daar geen extra kosten voor hoeft te maken.

Heb je vragen over onze geboortekaartjes of onze andere producten? Bekijk onze veel gestelde vragen of neem contact met ons op. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar op nummer 085 06 56 254.