Goedkope geboortekaartjes vanaf €0,70 per stuk

Goedkope geboortekaartjes gezocht? Onze goedkoopste kaarten kosten niet veel, terwijl ze er toch geweldig uitzien en daarmee een goede keuze vormen. Aan de kaart ziet niemand het er aan af, terwijl jullie de kosten eenvoudig kunnen drukken. Het is een goedkoop alternatief voor de dure geboortekaarten die beschikbaar zijn. Blijf weg van de speciale papiersoorten en andere extra’s, die eigenlijk niet nodig zijn om de geboorte van jullie kleine wondertje aan te kondigen.

Wij houden deze geboortekaartjes goedkoop, waardoor het niet nodig is om daarvoor diep in de buidel te tasten. In plaats daarvan betalen jullie een heel scherpe prijs, terwijl het natuurlijk gaat om mooie kaarten om op een leuke manier te versturen. Wij helpen jullie graag inspiratie op te doen met wat er beschikbaar is, speciaal geselecteerd op de lage prijs. Ideaal om de kosten te drukken, omdat jullie waarschijnlijk al voldoende dure spullen hebben moeten kopen voor de kleine die er op komst is. De onderstaande kaarten zijn te bestellen vanaf €0,70 per stuk in het formaat 12 x 12 cm.

Goed en goedkoop: een prachtige keuze

Op zoek naar de combinatie van goed en goedkoop? Wij maken het jullie graag makkelijk met de goedkope geboortekaartjes die er beschikbaar zijn. Eenvoudig online te bestellen, waardoor je er bovendien de deur niet voor uit hoeft. Het is de makkelijkste keuze om een leuke kaart te bestellen die niet veel hoeft te kosten. We hebben de meeste kaarten netjes voor jullie op voorraad, om die meteen te bedrukken en daarna naar jullie te verzenden. Op die manier hebben jullie de goedkope geboortekaarten snel in huis, door die online te bestellen en goedkoop te laten bedrukken met de naam van jullie kleine.

De geboortekaartjes goedkoop houden en toch benieuwd naar wat er beschikbaar is? Jullie hebben de keuze uit een aantal verschillende modellen. Ideaal, zowel voor jongens als voor meisjes en als je zoekt naar een leuke kaart met dieren of een ander symbool. Wij zorgen ervoor dat je een mooie keuze kunt maken uit een breed assortiment, zonder dat de prijzen te hoog oplopen. Je kunt goedkoop geboortekaartjes bestellen, waarna wij er voor je mee aan de slag gaan en je de kaarten snel in huis hebt om te versturen.

Voor jongens en voor meisjes

Speciaal op zoek naar een goedkoop geboortekaartje voor jongens of juist voor meisjes? Ondanks de lage prijs heb je natuurlijk de keuze uit verschillende modellen, afgestemd op jullie kleine. En zoek je naar een bepaalde tekst of een specifieke kleur? Dankzij het brede assortiment kun je daar ook met deze lage prijzen gewoon op je gemak een keuze uit maken. De makkelijkste manier om de kosten in de hand te houden, zonder dat daar aan de kaart iets van te zien valt.

We bedrukken de goedkope kaartjes gewoon in hoge kwaliteit, waardoor het ook daar niet aan te zien valt dat je gebruik maakt van een voordelige keuze. Wat dat betreft is er eigenlijk geen reden om de goedkope geboortekaartjes niet in ieder geval te bekijken. De kans is groot dat er ook voor jullie een mooi model bij zal zitten. Eenvoudig online te bestellen en ideaal om daarna aan alle vrienden en familie te versturen.

Tip: houden jullie de kaartjes goedkoper dan gepland? Dan is het natuurlijk ook mogelijk om die aan meer vrienden en familie te versturen. Wel zo gezellig!

Uitgebreid assortiment geboortekaartjes

Blader op je gemak door het uitgebreide assortiment met de verschillende geboortekaartjes. Heel goedkoop beschikbaar en op die manier een goede keuze, zonder dat je steeds op de prijs hoeft te letten. Het is in plaats daarvan voldoende om een mooi model uit te zoeken en daar vervolgens van aan te geven hoeveel je er zou willen ontvangen.

Wij gaan aan de slag met de bedrukking en zorgen er daarna voor dat jullie de kaartjes zo snel mogelijk in huis hebben. Vanaf dat moment kunnen jullie de kaarten en de enveloppen gaan schrijven, om vrienden en familie te vertellen over het heugelijke nieuws. Nodig ze uit om bij de kleine en z’n moeder te komen kijken.

Tip: geef op de geboortekaartjes aan wanneer jullie even rusten en of jullie het prettig vinden om vooraf gebeld te worden. Dat voorkomt misverstanden.

Goedkoop geboortekaartjes bestellen

Wil je goedkoop geboortekaartjes bestellen en zoek je daarvoor naar leuke ontwerpen en mooie modellen? Wij maken het je graag makkelijk met ons uitgebreide assortiment. Een goede keuze om het goedkoop te houden, terwijl je toch de keuze hebt uit allerlei leuke kaartjes. Verstuur de kaartjes aan familie en vrienden, zonder dat de kosten aan de andere kant te hoog op hoeven te lopen.

Heb je vragen over onze goedkope geboortekaartjes of onze andere producten? Bekijk onze veel gestelde vragen of neem contact met ons op. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar op nummer 085 06 56 254.