Resultaat 1–60 van de 312 resultaten wordt getoond

Hippe geboortekaartjes

Bij GeboortekaartenWinkel bestel je online gemakkelijk geboortekaartjes volgens de laatste trends. Onze designers zijn elke dag bezig om de mooiste, meest hippe geboortekaarten te ontwerpen. Daarbij houden ze de trends in baby land nauwlettend in de gaten. Wat is er nu hip, welke moderne geboortekaartjes zijn helemaal hot en wat mag zeker niet ontbreken in het assortiment van GeboortekaartenWinkel? Dat zoeken ze allemaal uit en hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends in vormgeving, kleur en stijl.

We halen inspiratie uit van alles! Reizen, onze eigen familie en vrienden, sociale trends, mooie plekken op de wereld, de natuur, kunst etc. Deze inspiratie combineren we met onze ontwerp skills om zo tot toffe designs, illustraties en patronen te komen voor op trendy geboortekaartjes.


Een uitgebreid assortiment aan moderne geboortekaartjes

We hebben meer dan 200 hippe geboortekaartjes waar je uit kunt kiezen! Er zijn geboortekaartjes voor broertjes, zusjes, een twee- of meerling en geboortekaarten voor adoptie ontbreken ook niet in onze trendy geboortekaarten collectie. Je kunt kiezen uit verschillende vormen, waaronder langwerpig, rechthoekig en vierkant. Wil je liever je eigen geboortekaartje ontwerpen? Dat kan! Door onze eigen kaartjes ontwerper te gebruiken. In dit systeem kun je heel makkelijk verschillende designs, lettertypes en kleuren selecteren. Tip: gebruik onze hippe geboortekaarten als inspiratie!

Geboortekaartjes volgens de laatste trends

Wat je nu veel ziet op geboortekaartjes is de handgetekende stijl. Mooie illustraties die niet heel strak zijn, maar een beetje nonchalant. Alsof het rechtstreeks op het geboortekaartje is getekend. Dit maakt het een stuk gezelliger en ook heel persoonlijk. Van dieren tot mooie bloemen en planten en van mooie patronen zoals wolkjes, speelse stipjes en sterren tot kleurrijke regenbogen en gave luchtballonnen. Er zit heel veel leuks tussen al die kleurrijke geboortekaartjes! Wil je liever een foto van je kleine wonder op je geboortekaart? Dat is namelijk ook helemaal volgens de laatste trends. Bij GeboortekaartenWinkel is het mogelijk om een foto toe te voegen aan een bestaand design. En tussen onze trendy geboortekaartjes zitten ook verschillende ontwerpen waarbij je een mooie foto van je baby toe kunt voegen. Als je het kaartje aanklikt kun je hem vervolgens bewerken en via ons ontwerp systeem makkelijk een foto uploaden. We hebben geboortekaartjes met foto in een strakke vormgeving, maar ook met leuke vormen en hippe kleuren.

Ook trendy: het heelal en waterverf look

Twee andere trends die we veel voorbij zien komen op geboortekaartjes en ook op gewone kaartjes zijn het heelal en waterverf. Een geboortekaartje met planeten en een raket is heel leuk om het blijde nieuws aan te kondigen aan familie en vrienden! Of een mooie sterrenhemel met de maan. Een kaartje met een design in waterverf/aquarel look is ook trendy. Het is heel natuurlijk en ook heel creatief. We hebben verschillende geboortekaarten in deze look. Zo kun je kiezen uit een geboortekaartje met waterverf strepen. Maar we hebben ook hele mooie kaartjes met olifanten en complete achtergronden in die mooie waterverf look. En nog een bonustrend: de langwerpige geboortekaart is echt hip, en eens een keer wat anders dan vierkant of rechthoekig.

Zelf een hip geboortekaartje maken

Een geboortekaartje ontwerpen voor je baby blijft iets bijzonders! Bij ons heb je keuze uit honderden verschillende ontwerpen klaar voor jou om te gebruiken. Je kunt ook heel makkelijk je eigen geboortekaartje ontwerpen, helemaal naar jouw smaak. Bestel je jouw hippe geboortekaartjes voor 12:00 uur, dan heb je ze de volgende dag al in huis. En de verzending is gratis. Wil je een proefdruk van je kaartje? Voor €1,00 kun je deze bij ons bestellen!