Bestelinformatie voor jouw kaarten

Het bestellen van kaarten bij KaartjesGigant is eenvoudig en betrouwbaar. Hier vind je uitgebreide informatie en handige tips over het bestellen, betalen en laten bezorgen van jouw set kaarten.

Stap 1 maak een account aan

Ben je een nieuwe klant? Dan raden wij je aan om eerst een account aan te maken. Je kunt dan gemakkelijk kaarten opslaan en/of bewerken, alle bestel informatie bekijken en een proefdruk bestellen. Klik hier om een account aan te maken.

Stap 2 kies een kaartje

Kies zelf welk kaartje jou het meest aanspreekt en daarmee kun je aan de slag. Vanuit een basisontwerp, met een foto of helemaal zelf samengesteld. We hebben kaarten in verschillende thema’s. Kijk op je gemak rond in onze collectie geboortekaartjes.

Stap 3 het kaartje bewerken

Heb je een kaart gevonden die je aanspreekt? Via de online kaartenmaker kun je de kaart eenvoudig zelf opmaken. Je kunt daarbij gebruik maken van diverse lettertypes en afbeeldingen in onze galerij of je eigen afbeelding uploaden. Je kunt ook vanuit een blanco basis jouw kaart helemaal zelf samen te stellen. Je zelf bewerkte kaarten kun je eenvoudig opslaan in je account tot je deze helemaal klaar hebt. Kun je wel hulp of advies gebruiken, laat het dan gerust weten!

Stap 4 controleer je kaartje

Klaar en tevreden met je ontwerp? Door het voorbeeld te bekijken kun je de kaart nog een keer extra controleren. Sla het ontwerp op in je account en je kunt op elk moment de kaart nog bewerken of kopiëren. Belangrijk om te weten: na het bestellen gaat de order direct in productie. Controleer dus voorafgaand aan de bestelling of er geen foutjes in de kaart zitten.

Stap 5 bestel een drukproef

Wij vinden het belangrijk dat jij tevreden bent met het eindresultaat. Daarom kun je gemakkelijk een drukproef bestellen van jouw kaart. Zo kun je de opmaak van de kaart, het papier en de kwaliteit van het drukwerk in het echt bekijken. Extra leuk, want bij de eerste drukproef ontvang je een proefsetje met de voorbeelden van alle papiersoorten.

Stap 6 bestellen, drukken en laten bezorgen

Let erop dat je na je betaling in jouw mailbox een orderbevestiging ontvangt, pas dan is de bestelling en betaling geslaagd. Belangrijk om te weten: na het bestellen gaat de order direct in productie. Controleer dus voorafgaand aan de bestelling of er geen foutjes in de kaart zitten. Bestellingen met regulier drukwerk die op werkdagen voor 12 uur zijn geplaatst, worden dezelfde dag gedrukt en verstuurd.