Informatie omtrent coronavirus

Hierbij geven we jullie graag een update over onze shop in deze lastige periode. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, neem dan gerust contact op, we helpen je graag!

Vragen en antwoorden

In verband met de preventieve maatregelen die wij nemen voor de gezondheid van onze medewerkers zijn wij telefonisch niet bereikbaar. Via e-mail kunt u ons gewoon bereiken via info@geboortekaartenwinkel.nl en via WhatsApp. Dank voor uw begrip en excuses voor het ongemak.

Ja! Onze drukkerij volgt de strikte maatregelen (opgesteld door het RIVM) die zorgen voor een veilige en hygiënische werkomgeving. De drukkerij is dus gewoon open en zal daarom jouw kaarten met liefde in productie nemen.

  • We desinfecteren de meest kwetsbare plekken tweemaal per dag
  • Medewerkers houden 1,5 meter afstand
  • De pauzes zijn opgedeeld
  • En is er geen fysiek contact meer tussen leveranciers en medewerkers, o.a. doordat we pakbonnen niet meer tekenen.

De kans dat het virus op poststukken zit is in Nederland heel klein, maar niet helemaal uitgesloten. Daarnaast is de kans dat het virus dan nog besmettelijk is ook heel klein, aldus het RIVM. Wil je, ondanks dat de kans nihil is, geen enkel risico lopen? Laat postpakketten 24 uur liggen alvorens deze te openen of was je handen na het aanraken.

De post werkt nog steeds door, maar doordat mensen veel online bestellen kan door drukte de levering langer duren. 

Laatst bijgewerkt op 13 april 10:52 uur.