Toont alle 49 resultaten

Islamitische geboortekaartjes

Met het kiezen voor islamitische geboortekaarten zeg je meer dan alleen dat je de gelukkige ouder(s) van een baby bent geworden. Door het aanhalen van je geloof bij deze gebeurtenis geef je in principe aan hoe dankbaar en gelukkig dat je bent dat Allah jullie deel heeft laten maken van dit wonder. Het wonder van het leven geven aan een nieuw mens. Om dit blijde nieuws aan je familie en vrienden kenbaar te maken, heb je bij ons de keuze uit meerdere stijlen islamitische geboortekaartjes. Eenvoudige enkele kaarten van natuurkarton, waar je de hoognodige informatie op kwijt kunt en sierlijk bewerkte dubbele kaarten die tevens ruimte bieden aan een speciale tekst voor islamitische geboortekaarten.


Islamitische geboortekaarten met goudpatroon

Wanneer je op zoek bent naar een tijdloze kennisgeving van een geboorte die zowel voor meisjes als jongens te gebruiken is, is ons islamitische kaartje met goudpatroon een perfecte keuze. De kaart is gemaakt van natuurkarton, een stevige papiersoort met een matte uitstraling. Het is een vierkante kaart die je dubbelzijdig kunt gebruiken. Als envelop heb je de keuze uit een witte of bruine kraft envelop. Zoals alle kennisgevingskaarten bij ons, kun je deze islamitische kaart geheel naar je eigen voorkeur bewerken. Zeg je van: “ ik wil graag een enkele vierkante kaart, maar niet met zoveel goud en liefst ook met groen erin, omdat dat de kleur van ons geloof is,” attenderen we je graag op een van onze geboortejuweeltjes. Geboortekaart Aqua Groen, een lief wit geboortekaartje met aquagroene mandala en gouden belettering.

Dubbele kaart met versiering

Op de islamitische geboortekaarten met versiering is een cirkelvormige mandala getekend. Mandala’s zijn het symbool die de weg van de eeuwigheid vertegenwoordigen. Een oersymbool dat geen begin en geen einde kent. Zoals Allah er altijd is, zonder begin en zonder eind, in de altijd in beweging zijnde cirkel van het leven. Je hebt bij dit model geboortekaart de keuze uit meerdere kleurstellingen en mandalastijlen. Wanneer je klikt op bewerk deze kaart, bieden we je de mogelijkheid de islamitische geboortekaart te personaliseren. Zo kun je wijzigingen aanbrengen in de uitvoering en het formaat, er een foto van jullie kindje op laten drukken of een figuur, kalender of geboortetekst aan toevoegen. Staat het geboortekaartje in islamitische stijl, wat je in je hoofd hebt, niet in ons aanbod, ontwerp je hem toch gewoon zelf? Met behulp van onze zelf maken tool, maak je in enkele minuten je eigen unieke islamitische geboortekaart.

Geboorteteksten voor op islamitische geboortekaarten

Net zoals je van familie en vrienden al het goede en de steun van Allah gewenst krijgt, zo kun je ook op de kaart al een klein woord van hoop laten drukken. Dat kan een spreuk of gezegde zijn in je eigen taal, in onze bewerktool heb je ook de beschikking over Arabische tekens, maar ook een naar het Nederlands vertaalde tekst. We geven je hieronder enkele voorbeelden:

Allah heeft ons gezegend met een baby. Dat zijn/haar leven lang en overladen met rijkdom moge zijn.

Dat Allah het gezicht van onze nieuwgeborene altijd zal laten lachen en het een gelukkig leven moge hebben.

Moge de liefde en goedheid van Allah de almachtige nooit in het hart van dit nieuwe mensje ontbreken. Dat het zonder problemen en ongelukken opgroeit en een glanzend leven tegemoet mag gaan.