Resultaat 1–60 van de 120 resultaten wordt getoond

Klassieke geboortekaartjes

Met eenvoudige geboortekaartjes zit je altijd goed! Het is tijdloos, rustig en je vindt ze een paar jaar later nog steeds mooi. Ze zijn neutraal en raken niet uit de mode. Bij Geboortekaartenwinkel kun je kiezen uit verschillende klassieke geboortekaartjes of je kunt er ook heel makkelijk eentje zelf maken met ons ontwerp programma.


Kies voor rustige geboortekaartjes in een klassieke stijl

Je vindt verschillende klassieke geboortekaartjes in ons uitgebreide assortiment. Binnen de klassieke stijl zijn er weer verschillende stijlen te onderscheiden. Denk bijvoorbeeld aan traditionele geboortekaartjes met strikjes, een motief en een los etiket met de naam van jouw baby erop. Geboortekaartjes met een simpele dunne potloodtekening van een bloemenkrans of bladeren vallen ook onder de klassieke geboortekaartjes. Dit is heel mooi samen met een foto van je baby. In combinatie met rustige kleuren als lichtgrijs, taupe, zeegroen en lichtroze en een sierlijk of juist strak lettertype maak je van je geboortekaartje een stijlvol geheel. Als je van hele simpele kaartjes houdt, kun je bij Geboortekaartenwinkel ook kiezen voor eenvoudige geboortekaartjes. Het design heeft weinig poespas en is vaak strak en rechttoe rechtaan. Een foto van je kleine wonder uitgesneden in een ronde vorm bijvoorbeeld. Of een vierkante kaart met op de voorkant één grote illustratie van een bloem en de naam van je baby. Het is ook heel leuk om een afbeelding van een ooievaar op je geboortekaartje te zetten, dit is ook vrij traditioneel en je kunt kiezen uit een roze en blauwe variant.

Bij twijfel: ga voor eenvoudige geboortekaartjes

Twijfel je nog over welke stijl je wilt voor je geboortekaartjes? Kies dan voor rustige geboortekaartjes als je niet houdt van teveel kleur en te drukke afbeeldingen. Klassieke geboortekaartjes zijn altijd goed en ook een veilige keuze. Ze zijn eenvoudig, tijdloos en authentiek. Ze blijven langer in de mode en daardoor zul je er ook langer van genieten. Ook als je kindje al wat jaartjes ouder is!

Bestel een proefdruk van jouw klassieke geboortekaartje

Een geboortekaartje ontwerpen voor je baby blijft iets bijzonders! Wij hebben het heel makkelijk gemaakt om voor jou de perfecte geboortekaartjes te ontwerpen. Helemaal klaar voor jou om te gebruiken. Het enige wat je hoeft te doen is een design uitkiezen, de juiste gegevens op het kaartje te zetten en bestellen! Voordat je de kaartjes gaat bestellen, raden we je aan om een proefdruk van je kaartje te bestellen. Dit kan al voor maar €1! Zo verzeker je jezelf dat het kaartje helemaal naar jouw wens is in het echt en je ze met een gerust hard kunt bestellen en versturen.

Vergeet de enveloppen en sluitzegels niet

Naast geboortekaartjes hebben wij ook bijpassende enveloppen en sluitzegels in ons assortiment. Deze komen in verschillende mooie kleuren en ontwerpen. Hierdoor kun je ze goed afstemmen op jouw klassieke geboortekaarten en er één mooi geheel van maken. Als je de geboortekaartjes voor 12:00 uur besteld, heb je ze de volgende dag al op de deurmat liggen. En de verzending is gratis! Heb je nog vragen? Bekijk dan onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op via telefoon of Whatsapp. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar op nummer 085 06 56 254.