Resultaat 1–60 van de 86 resultaten wordt getoond


Kenmerken van een stoere geboortekaart

Vaak zie je bij stoere geboortekaartjes geen lichte of pastel kleuren. En ook kleuren als roze en lichtblauw worden niet veel gebruikt. Welke kleuren dan wel veel gebruikt worden? Vooral veel donkere kleuren zoals donkergroen, donkerblauw maar ook zwart en antraciet. Wat je ook veel ziet bij stoere geboortekaarten zijn ruwe achtergronden. Een betonlook, denimlook of steenachtige achtergrond bijvoorbeeld. Je kunt ook kiezen voor kraft papier om die stoere touch aan het geboortekaartje te geven. Kleed je kaart verder aan door stoere illustraties te kiezen. We hebben motors, stoere ankers, vrachtwagens, schepen, skateboards en veel meer! Maar ook stoere dieren zoals haaien, leeuwen, en zelfs krokodillen en slangen!

Stoer lettertype geboortekaartje

Het lettertype is minstens zo belangrijk als de rest van je stoere geboortekaart. Het kiezen van het juiste, stoere lettertype brengt alle elementen in je geboortekaartje mooi bij elkaar en maakt er één stoer geheel van. Ga voor een lettertype met een grungy look of juist een hele gotische stijl. Je kunt ervoor kiezen om een wat rauwere lettertype aan de voorkant van de kaart te tonen, voor de naam en datum bijvoorbeeld. Maar de binnenkant juist strak en goed leesbaar houden qua lettertype. En je kunt ook nog een paar stoere borders aan de binnenkant van je kaart toevoegen. Zo trek je de stoere look ook door aan de binnenkant van je geboortekaartje.

Een proefdruk van jouw stoere geboortekaartje

Je wilt er natuurlijk wel zeker van zijn dat het kaartje er in echt ook zo mooi uit ziet. Daarom kun je bij ons voor €1,00 een proefdruk van jouw stoere geboortekaartje bestellen. Zo ben je er helemaal zeker van dat het kaartje met de aankondiging van je baby helemaal naar jouw wens is en alles eraan klopt. Een geboortekaartje ontwerpen voor je baby is iets heel bijzonders! Bij GeboortekaartenWinkel heb je keuze uit honderden verschillende ontwerpen klaar voor jou om te gebruiken. Je kunt ook heel makkelijk je eigen geboortekaartje ontwerpen, helemaal naar jouw wens.

Prachtige bijpassende enveloppen en sluitzegels

Bij GeboortekaartenWinkel bestel je niet alleen heel makkelijk stoere geboortekaartjes online, maar ook diverse enveloppen en leuke sluitzegels die je op de enveloppen plakt. Deze komen in verschillende mooie kleuren en dessins. Zo kun je ze goed afstemmen op jouw geboortekaartje en zorgen dat het totaalplaatje helemaal klopt! Bestel jij jouw stoere geboortekaartjes voor 12:00 uur, dan heb je ze de volgende dag al in huis. En je betaalt geen verzendkosten! Heb je nog vragen? Bekijk onze veelgestelde vragen pagina of neem contact op via telefoon of Whatsapp. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar op nummer 085 06 56 254.